+30 27440 66860

make a request

TSM Pro SOCCER Camp 2023

Για ακόμη μια χρονιά, το αγαπημένο και δημοφιλές TSM Pro Soccer Camp, έρχεται στο Sportcamp!

Από 9 έως 14 Ιουλίου 2023, παιδιά και έφηβοι που αγαπούν το ποδόσφαιρο, μπορούν να λάβουν μέρος και να συνδυάσουν το αγαπημένο του άθλημα, με μια όμορφη κατασκηνωτική εμπειρία!

Το Camp απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια 8 έως 16 ετών, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να βελτιωθούν στους τομείς της ατομικής τεχνικής και τεχνικής κατάρτισης και να λάβουν όλα εκείνα τα  απαραίτητα εφόδια που απαιτούνται από το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για ένα εντατικό προπονητικό πρόγραμμα διάρκειας  έξι ημερών, με κύριο γνώρισμα την εξατομικευμένη προπονητική παρέμβαση πάνω στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε παίκτη.

Το PRO Soccer Camp διοργανώνεται από το Sportcamp και σχεδιάζεται και υλοποιείται σε συνεργασία με την σχολή ποδοσφαίρου SOCCER STARS (μέλος του δικτύου TSM) και διπλωματούχους προπονητές της Ε.Π.Ο.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει στοχευμένες ασκήσεις ατομικής τεχνικής, καθώς και πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης με σύγχρονα προπονητικά μέσα.

Το camp εστιάζει σε όλες τις πτυχές της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, κατάρτιση και καθοδήγηση. Την επιμέλεια έχουν οι προπονητές της σχολής ποδοσφαίρου SOCCER STARS, υπό την καθοδήγηση της Ολλανδικής μεθόδου προπόνησης Total Soccer Method.

Προπονητές του Camp και υπεύθυνοι για το προπονητικό πρόγραμμα είναι οι: Αγραφιώτης Φώτης κάτοχος UEFA B’ , Γάκιας Κωνσταντίνος κάτοχος UEFA B’, Πέτρου Σωκράτης πρώην επαγγελματίας αθλητής, κάτοχος UEFA C’ και πιστοποιημένος προπονητής TSM, Πελέκης Χαράλαμπος κάτοχος UEFA B’ και πιστοποιημένος προπονητής TSM και Αθανασοπούλου Πέννυ, προπονήτρια φυσικής κατάστασης. Το πρόγραμμα επιμελείται ο Διευθυντής ακαδημίας της Ολλανδικής ομάδας VVV-Venlo και ιδρυτής της μεθόδου προπόνησης Total Soccer Method, Roger Bongaerts.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν έπαθλα, όπως: Sport Kit Προπονήσεων, Αναμνηστικό δίπλωμα και Φύλλο αξιολόγησης.

 

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 295€ με διαμονή σε πλήρως εξοπλισμένους ομαδικούς κοιτώνες με WC/AC και πλήρη διατροφή στο πιστοποιημένο με HACCP εστιατόριο του Sportcamp.

 

Το ενδεικτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

8.30 Πρωινό

9.15-11.30 Πρωινή προπονητική ζώνη

12.30 Πισίνα

15.00 Μεσημεριανό

15.30-17.00 Μεσημεριανή Ανάπαυση

17.00-18.00 Υπαίθρια Δραστηριότητα

18.00-19.30 Απογευματινή Προπονητική ζώνη

20.00 Βραδινό

20.45 Βραδινή Ψυχαγωγία

22.15 Βραδινή Ανάπαυση 

 

Στα πλαίσια του Camp, θα πραγματοποιηθεί ημερήσια επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο και στο μουσείο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα : 27440 23999 & 66860, ext.141 

Φόρμα Εγγραφής

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έντυπο TSM Pro SOCCER Camp 2023

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ