+30 27440 66860

make a request

CEV U18 Beach Volleyball European Championship

Με χαρά, ενθουσιασμό και ανυπομονησία για την επόμενη χρονιά ολοκληρώθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου η λαμπρή διοργάνωση του Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ κάτω των 18 ετών, που πραγματοποιήθηκε στο όμορφο Λουτράκι!

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Πετοσφαίρισης (CEV), την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Φορέας υλοποίησης (διαχειριστής) ήταν το Sportcamp.

Οι εγκαταστάσεις του Sportcamp φιλοξένησαν αθλητές που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης, 35 αποστολές από διαφορετικές χώρες και εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με την προσφορά τους.

Τέσσερις μέρες αθλητικού θεάματος, αγωνίας και επαγγελματισμού, πρωτίστως των αθλητών, αλλά και όσων στελέχωσαν αυτή τη διοργάνωση.

Το τέλος του ήρθε με τα βραβεία, σε ένα ατμοσφαιρικό κλίμα, με το μαγικό θέαμα του ηλιοβασιλέματος, και με χαμόγελα που δημιουργήθηκαν μέσα από αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Αυτοί που κατάφεραν στον ανδρικό πληθυσμό να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο, ήταν οι Λετονοί Φόκεροτς και Αούζιν. Ακολούθησαν κρατώντας το ασημένιο μετάλλιο από τους Δανούς Μάντσεν και Μπρινκ, ενώ το χάλκινο έδωσαν οι Βέλγοι Χάμπλετ και Χέντριξ.

Στις γυναίκες, οι δίδυμες αδερφές της Τσέχας Pavelkova με τη μαχητικότητα τους άγγιξαν την κορυφή. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Αυστριακοί Μπέργκερ, Χοενάουερ και το τελικό χάλκινο, αλλά εξίσου σημαντικό, πήρε οι Βέλγοι Μπέβο, Μπεξ.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, γεγονός που επιβεβαίωσαν κυρίως οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, οι αθλητές που συμμετείχαν: "Επιτέλους τα καταφέραμε. Πέρυσι ήμασταν κοντά αλλά χάσαμε στον τελικό και θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Το Λουτράκι είναι φανταστικό πόλη, μέναμε δίπλα στη θάλασσα και όλα ήταν οργανωμένα.Η εγκατάσταση ήταν καταπληκτική και περάσαμε μια πολύ ωραία εβδομάδα που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο» δήλωσαν οι Λετονοί Fokerots, Auzins λίγο μετά τη νίκη στον τελικό.

 

Ελπίζουμε τέτοιες εκδηλώσεις να γίνονται με την πάροδο του χρόνου, ώστε να αναπτύξουμε βιωματικά το αίσθημα του αθλητισμού και να αλληλεπιδράσουμε με ανθρώπους από άλλες χώρες!

CEV U18 European Beach Volleyball Championship

Pages

CEV Παρουσίαση

Δείτε περισσότερα