+30 27440 66860

make a request

LOUTRAKI GLOBAL VOLLEYBALL CUP 2022

Aπό 24 έως 29 Αυγούστου 2022,  το Λουτράκι φιλοξένησε τη μεγάλη, παγκόσμια αθλητική συνάντηση βόλεϊ βετεράνων «Loutraki Global Volleyball Cup», μια αξέχαστη αθλητική εμπειρία, με ομάδες από 7 χώρες του κόσμου και ανεπανάληπτες στιγμές στο παρκέ!

Διοργανωτής του event ήταν το Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας SPORTCAMP, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου.

Πρόκειται για μια δημοφιλή διοργάνωση που φέρνει κοντά διακεκριμένους αθλητές βόλεϊ τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, με συμμετοχές σε κορυφαίους συλλόγους, καθώς και στις Εθνικές Ομάδες των χωρών τους. Αρκετοί μάλιστα, έχουν αναπτύξει μακροχρόνιες σχέσεις και φιλίες ως συναθλητές ή αντίπαλοι σε μεγάλες διοργανώσεις βόλεϊ, ενώ ταξίδεψαν με την οικογένεια και φίλους, συνδυάζοντας τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με διακοπές, γεγονός που πιστοποιεί την αξία της διοργάνωσης στην αθλοτουριστική ανάπτυξη του Λουτρακίου.

Στα διαλείμματα των αγώνων οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε αξιοθέατα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, μεταξύ των οποίων ο Ισθμός Κορίνθου, ο Αρχαιολογικός χώρος Ηραίου, η Λίμνη Ηραίου και το Ποσιθεραπευτήριο Λουτρακίου. Εντυπωσιακό highlight της διοργάνωσης, ήταν ο βραδινός διάπλους του Ισθμού με μίνι κρουαζιέρα στον Κορινθιακό Κόλπο, την Παρασκευή 26/08!

Προς τιμήν των αποστολών και των εκπροσώπων τους, παρατέθηκε Δείπνο Καλωσορίσματος την Τετάρτη 24/08, στις υπαίθριες εγκαταστάσεις του SPORTCAMP. Το δείπνο χαιρέτησαν με ομιλίες τους επίσημοι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, κ. Γεώργιος Γκιώνης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της SPORTCAMP Α.Ε. & Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, κ. Σπύρος Καραβούλης. Οι εκπρόσωποι των Εθνικών αποστολών ευχαρίστησαν τον Δήμο για τη φιλοξενία και το Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας SPORTCAMP για την άψογη διοργάνωση, ενώ χαρακτήρισαν την πόλη του Λουτρακίου ως αγαπημένο προορισμό. Το δείπνο κορυφώθηκε με παραδοσιακά-και όχι μόνο- χορευτικά, άπλετο κέφι, μουσική, τραγούδι και διασκέδαση! 

Στο αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης, η ομάδα του Καναδά κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία 45+ Γυναικών, η ομάδα του Μεξικό κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία 55+ Γυναικών, ενώ η ομάδα της Γερμανίας κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία 60+ Ανδρών.

Τη διοργάνωση υποστήριξαν τοπικές επιχειρήσεις μέσω του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, παρέχοντας ειδικές εκπτώσεις & προσφορές στους συμμετέχοντες: Ypanema seaside food&drinks, Oasis Aqua Spa, Woody’s grill tavern, εστιατόριο Πιπέρι, εστιατόριο Βερύκοκο, Zulu Bungy και Umami coffee&brunch.

Το Loutraki Global Volleyball Cup 2022 ολοκληρώθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα με τους τελικούς, τις απονομές και τις καθιερωμένες φωτογραφήσεις, κεράσματα μεταξύ των ομάδων και φιλική διάθεση, ενώ παίκτες και προπονητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Αύγουστο του 2023!

 

 

Global Cup 2022

Pages