+30 27440 66860

make a request

HELLENIC COMPANY SPORT GAMES 2017

HELLENIC COMPANY SPORT GAMES 2017

 

Το SPORTCAMP Φορέας Υλοποίησης των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού 2017!

Aπό τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου 2017 στο ‘Αλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι, διεξήχθησαν οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, η μεγαλύτερη ετήσια αθλητική συνάντηση για εργαζόμενους από εταιρείες και οργανισμούς στη χώρα μας. Πρόκειται για μια γιορτή του αθλητισμού που έχει γίνει θεσμός καθώς μετρά, ήδη, πέντε επιτυχημένες διοργανώσεις με συμμετοχές αθλητών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Το SPORTCAMP έχοντας πολυετή εμπειρία στην διοργάνωση απαιτητικών, επίσημων αθλητικών διοργανώσεων, ανέλαβε την υλοποίηση των αγώνων, με σκοπό την περαιτέρω εξέλιξή τους σε μια διοργάνωση διεθνών προδιαγραφών! Επιπλέον, το SPORTCAMP ως ένας όμιλος εταιρειών με αμιγώς αθλητική φιλοσοφία, υποστηρίζει ενεργά τη διάδοση του αθλητισμού στο εργασιακό περιβάλλον μέσω οργανωμένων δράσεων.

Αυτή τη χρονιά, στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις, στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες σε τέσσερα ομαδικά αθλήματα και πέντε ατομικά. Για 6η συνεχόμενη χρονιά, περισσότεροι από 700 εργαζόμενοι από ιδιωτικές εταιρείες, δημόσιους οργανισμούς και φορείς, αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες έδωσαν το παρών στην μεγαλύτερη γιορτή εργασιακού αθλητισμού.

Διοργανωτής των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού ήταν ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & Health – HOCSH), ένας μη κερδοσκοπικός φορέας με σκοπό τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων, μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές ενέργειες στο πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος με τη συμμετοχή εργαζομένων από επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αποτελεί αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS), καθώς και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (WFCS) και δραστηριοποιείται, υπό την αιγίδα τους, κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

Οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2017 τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του ΕΒΕΑ, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου και πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.