+30 27440 66860

make a request

Camp Εθνικής Ομάδας Εφήβων Ποδηλασίας

Camp Εθνικής Ομάδας Εφήβων Ποδηλασίας

Ένα σπουδαίο Camp προετοιμασίας φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Sportcamp από τις 4 έως τις 8 Ιανουαρίου.

Υπό τη διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, η Εθνική Ομάδα Εφήβων Δρόμου πραγματοποίησε την προετοιμασία της σε ποδηλατικές διαδρομές της περιοχής, ενώ απόλαυσε το μοναδικό τοπίο και τις υπηρεσίες διαμονής, εστίασης και άθλησης του Sportcamp.

Το Sportcamp αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη για τη φιλοξενία προπονητικών camps στο άθλημα της ποδηλασίας. Οι εγκαταστάσεις του είναι πλήρως εξοπλισμένες, σύγχρονες και αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις εκτεταμένες ανάγκες των αθλητών για προπόνηση υψηλών επιδόσεων στο άθλημα, ενώ διαθέτει καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης των δραστηριοτήτων του.

Οι συμμετέχοντες ήταν Επίλεκτοι Έφηβοι αθλητές ποδηλασίας, ενώ χορηγός ήταν η εταιρία Focus - On Group (mobile and web services).

Ήταν χαρά μας η γνωριμία με τους νέους και ταλαντούχους αθλητές της Εθνικής μας ομάδας, τους αξιόλογους ομοσπονδιακούς προπονητές, καθώς και τους εκπρόσωπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους και είμαστε στη διάθεση της Ομοσπονδίας για κάθε μελλοντική συνεργασία!