+30 27440 66860

make a request

Δελτίο Τύπου Λήξης - CEV U18 2022

Δελτίο Τύπου Λήξης - CEV U18 2022

                                                                                                                  

Το λαμπρό  γεγονός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Beach Volleyball κάτω των 18 ετών, που έλαβε χώρα στην όμορφη πόλη του Λουτρακίου  σήμανε τη  λήξη του  την 4η  Σεπτεμβρίου, σε διάθεση χαράς, συγκίνησης και ανυπομονησίας για την επόμενη χρονιά!

Οι εγκαταστάσεις του Sportcamp φιλοξένησαν αθλητές που αναδείχθηκαν σε πρωταθλητές Ευρώπης, 35 αποστολές από διαφορετικές χώρες, εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με την παρουσία και την προσφορά τους, καθώς επίσης και τον υπέροχο κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει το event και να γίνει κομμάτι της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.

Τέσσερις μέρες πλήρους αθλητικού θεάματος, αγωνίας και επαγγελματισμού, πρωτίστως των αθλητών, αναντίρρητα όμως και όσων στελέχωσαν αυτό το event.

Η ολοκλήρωσή του επήλθε με τις απονομές, σε ατμοσφαιρικό κλίμα, με το μαγικό θέαμα του ηλιοβασιλέματος, και με χαμόγελα που δημιουργήθηκαν μέσω της επιβράβευσης. 

Εκείνοι που κατάφεραν στον αντρικό πληθυσμό να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο, ήταν οι Λετονοί Φόκεροτς και Άουζινς. Τους ακολούθησαν κρατώντας το ασημένιο μετάλλιο οι Δανοί Μάντσεν και Μπρίνκ, ενώ το χάλκινο δόθηκε στους Βέλγους Χάμπλετ και Χέντριξ.

Στην κατηγορία των γυναικών, οι Τσέχες δίδυμες αδερφές Παβέλκοβα με την μαχητικότητα τους άγγιξαν την κορυφή. Στην δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Αυστριακές Μπέργκερ, Χοενάουερ , και την τελική χάλκινη, αλλά όχι κι έσχατη έλαβαν οι Βελγίδες Μπεβό, Μπεξ.

Στις απονομές παρέστησαν ο κ. Νίκος Κερασοβίτης, Γενικός Διευθυντής  του Sportcamp Group, ο Δήμαρχος Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων , Γεώργιος Γκιώνης, οι αντιδήμαρχοι κ. Τάσος Σακελλαρίου και  κ. Θανάσης Παπαθανασίου , ο κ.  Νεκτάριος Χαλβατζής, (Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.ΠΕ)., Θανάσης Ρέρρας,(Μέλος Επιτροπής Μπιτς Βόλεϊ C.E.V.), κ. Θοδωρής Κανελλόπουλος, (Πρόεδρος Ένωσης Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου).

Η τελετή λήξης του Πρωταθλήματος συμπληρώθηκε και με ειδικές απονομές. Η Ε.Ο.ΠΕ. απένειμε τιμητική πλακέτα  στον Γενικό Διευθυντή του Sportcamp Group Νίκο Κερασσοβίτη, για  την συνδιοργάνωση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Beach Volley K18. Τιμητική πλακέτα δόθηκε και στον Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, γεγονός που κυρίως επιβεβαίωσαν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, οι αθλητές που συμμετείχαν: «Επιτέλους τα καταφέραμε. Πέρυσι φτάσαμε κοντά αλλά χάσαμε στον μικρό τελικό και θέλαμε πάρα πολύ να το κατακτήσουμε εδώ. Το Λουτράκι είναι μία φανταστική πόλη, μέναμε δίπλα στη θάλασσα και ήταν όλα οργανωμένα. Η εγκατάσταση ήταν καταπληκτική και περάσαμε μία πολύ ωραία εβδομάδα που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» δήλωσαν λίγη ώρα μετά τη νίκη στον τελικό οι Λετονοί Φόκεροτς, Άουζινς.

Ελπίζουμε τέτοια γεγονότα να πραγματοποιούνται διαχρονικά, ώστε βιωματικά να αναπτύσσουμε το αίσθημα του αθλητισμού και να αλληλεπιδρούμε με άτομα από άλλες χώρες!

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τη διοργάνωση.