+30 27440 66860

make a request

Elite & Junior Basketball Camp 26/6-2/7

Elite & Junior Basketball Camp 26/6-2/7

Ένα εντατικό, υψηλού επιπέδου προπονητικό Camp Basketball φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Sportcamp, από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2022.

Το Elite & Junior Basketball camp, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές νέων παιδιών και εφήβων που αγαπούν το μπάσκετ, επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους στο άθλημα.

Στελεχωμένο από έμπειρους coaches, το camp περιλάμβανε ποικιλία προπονήσεων, ασκήσεων τεχνικής και ενδυνάμωσης, εξειδικευμένες οδηγίες και κατευθύνσεις, καθώς και πολλά εξατομικευμένα tips για κάθε παίκτη ξεχωριστά, τα οποία μεταλαμπάδευσαν οι ικανότατοι προπονητές στους νεαρούς αθλητές.

Την εποπτεία είχε ο Technical Director κος Αχιλλέας Δεμέναγας, ενώ την επιμέλεια, ο κορυφαίος Αμερικανός προπονητής Dave Severns, Pro Personnel Scout της ομάδας LA Clippers, ο οποίος μοιράστηκε τεχνικά μυστικά από την πολύχρονη εμπειρία του σε ομάδες του ΝΒΑ. Την προπονητική ομάδα πλαισίωνε ένα εξαιρετικό team προπονητών (Σπύρος Μυλωνάς, Παναγιώτης Γκρίτζαλης, Λευτέρης Κοκκοβάς, Μιχάλης Τζαγισβίλι και άλλοι) που με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου, ολοκλήρωσε και το φετινό camp! 

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες, συμμετείχαν με έντονο ζήλο και ενθουσιασμό, απορροφώντας με προσήλωση γνώσεις προκειμένου να τις μετατρέψουν σε δεξιότητες. Είναι μαγικός ο τρόπος που τα παιδιά αφοσιώνονται στην κατάκτηση της γνώσης στο άθλημα που αγαπούν!  Αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, αποχαιρέτησαν το camp με την υπόσχεση να ξαναβρεθούν και την επόμενη χρονιά σε αυτό!

Ήταν για ακόμη μια φορά χαρά και τιμή μας η διοργάνωση του προγράμματος αυτού και ευχαριστούμε από καρδιάς το προπονητικό team του Athens Sports Hall για τη μακρόχρονη προτίμηση και αμοιβαία εμπιστοσύνη, στοιχεία που συνθέτουν μια επιτυχημένη συνεργασία!

Άλλωστε..we love this game!