+30 27440 66860

make a request

Ετήσιο Συνέδριο EPSI 2023

Ετήσιο Συνέδριο EPSI 2023

Στα όμορφα πορτογαλικά νησιά των Αζορών,το Sportcamp έδωσε δυναμικό παρόν στη μεγάλη εκδήλωση του Ευρωπαϊκού φορέα EPSI, που έλαβε χώρα από τις 5 έως τις 7 Ιουνίου 2023.

Πρόκειται για το ετήσιο συνέδριο EPSI (European Platform for Sport Innovation) για το 2023, όπου ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κος Σπύρος Καραβούλης παρουσίασε τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις, τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τον επαγγελματισμό του Sportcamp Group, στη διοργάνωση, υλοποίηση και φιλοξενία μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, κατασκηνώσεων αθλητισμού & πολιτισμού και αθλητικών ταξιδίων.

Η Sportcamp είναι η κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα στους προαναφερθέντες τομείς, προσφέροντας στους νέους μοναδικές εμπειρίες ζωής και ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης μέσω του αθλητισμού, της ομαδικής ζωής σε φυσικό περιβάλλον και της ιστορίας και του πολιτισμού της Ελλάδας.

Ο κος Καραβούλης έκανε εκτενή αναφορά και στην πόλη του Λουτρακίου, ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού, σε προνομιακή θέση στην πύλη της μυθικής Πελοποννήσου, καθώς επίσης στην η ευρύτερη περιοχή η οποία προσφέρεται για τουρισμό καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την Αθήνα.

Το να είμαστε μέρος μοναδικών, εξειδικευμένων και προηγμένων ευρωπαϊκών προγραμμάτων, που ενισχύουν τη σημασία του αθλητισμού και της αναψυχής, είναι πολύ σημαντικό για εμάς και νιώθουμε χαρά, υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη!

 

Ετήσιο Συνέδριο EPSI 2023