+30 27440 66860

make a request

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Volley U18

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Volley U18

Το CEV U18 Beach Volleyball European Championship 2022, έρχεται στο Λουτράκι και φιλοξενείται για ακόμη μια φορά στις άρτιες εγκαστάσεις του Sportcamp!

Το μέλλον του Ευρωπαϊκού Beach Volley δίνει ραντεβού από 1 έως 4 Σεπτεμβρίου στο Λουτράκι, εκεί όπου θα διεξαχθεί το CEV U18 Beach Volleyball European Championship 2022.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν αθλητές έως 18 ετών από 36 χώρες, αριθμός ρεκόρ συμμετοχών! Η Ελλάδα, ως διοργανώτρια χώρα, θα λάβει μέρος με 3 ομάδες ανά φύλο, ενώ θα υπάρξουν και προκριματικοί αγώνες λόγω του μεγάλου πλήθους συμμετοχής.

Τη διοργάνωση έχει η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βόλλεϋ (CEV), η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, ενώ αναμένεται η υποστήριξη και άλλων αυτοδιοικητικών φορέων της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία επιλογής των αθλητών και των αθλητριών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο CEV U18 Beach Volleyball European Championship με επικεφαλής τον ομοσπονδιακό προπονητή Τίε Σαντάνα, ενώ παράλληλα τρέχουν και οι διοργανώσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Junior, που αποτελούν μέρος της διαδικασίας.

Η σύνθεση των αποστολών κάθε χώρας σε αγόρια και κορίτσια θα γνωστοποιηθεί τριάντα (30) ημέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Αναμένουμε με ανυπομονησία να υποδεχθούμε και αυτή τη διοργάνωση και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους νεαρούς αθλητές!