+30 27440 66860

make a request

Φιλοξενία ομάδων & γκρουπ Ελλάδας και εξωτερικού - Ιούλιος

Φιλοξενία ομάδων & γκρουπ Ελλάδας και εξωτερικού - Ιούλιος

Είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε για ακόμη μια φορά στο SPORTCAMP ομάδες και γκρουπ από την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

 Το γκρουπ  46TH GLASGOW GUIDES από το Ηνωμένο Βασίλειο, διέμεινε σε ξενοδοχείο της πόλης μας και γέμισαν τις μέρες τους με πλήθος δραστηριοτήτων καθώς και με επισκέψεις σε αξιοσημείωτες τοποθεσίες.

Απόλαυσαν την μοναδική ατμόσφαιρα και τα νερά της Λίμνης Ηραίου Βουλιαγμένης ,δοκίμασαν τις εκλεκτές γεύσεις των πιάτων στο Ypanema, ενώ από το πρόγραμμά τους δεν έλειψαν τα water sports. Εξερεύνησαν τις γύρω περιοχές και πολλοί ήταν εκείνοι που τόλμησαν να βιώσουν την εμπειρία του Βungee Jumping στον Ισθμό της Κορίνθου.

Σειρά είχαν οι Μυκήνες και το Ναύπλιο, όπου άφησαν τους επισκέπτες ενθουσιασμένους από την ομορφιά αλλά και απ' όσα έμαθαν για την ιστορία της Ελλάδας. Μια βόλτα στην Αθήνα ήταν αρκετή για να αποκομίσουν τις καλύτερες αναμνήσεις και εικόνες από την Ακρόπολη αλλά και από αλλά σπουδαία σημεία της πόλης. Η ψυχαγωγία τους στην πρωτεύουσα ολοκληρώθηκε στο πάρκο αναψυχής Allou Fun Park. Οι εξορμήσεις δεν τελειώνουν εδώ καθώς το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι συνώνυμο με τα νησιά της, γι' αυτό και η απόδραση στην γραφική Ύδρα ήταν μια καλή ευκαιρία!

Όσο το γκρουπ  διέμεινε στο Λουτράκι πραγματοποίησαν τις εξής δραστηριότητες εντός του SPORTCAMP:

  • Souvlaki Making Night
  • Wall Climbing
  • Archery
  • Greek Dance Lesson
  • Karaoke Party

Η  ελληνική ομάδα Στίβου, Σπύρος Λούης, διέμεινε εντός του SPORTCAMP, απολαμβάνοντας τις παροχές και τις υπηρεσίες μας. Οι αθλητές έκαναν τις προπονήσεις τους και χρησιμοποίησαν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του camp.

Είναι χαρά και τιμή μας η σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με αξιόλογες ομάδες και γκρουπ εντός κι εκτός Ελλάδας!

 

Groups & teams from Greece and abroad- July