+30 27440 66860

make a request

Φιλοξενία ομάδων & γκρουπ εξωτερικού - Μάιος

Φιλοξενία ομάδων & γκρουπ εξωτερικού - Μάιος

Ένας ιδιαίτερα δυναμικός μήνας για το SportCamp με γεμάτο πρόγραμμα πέρασε συναρπαστικά, καθώς είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας γκρουπ από τη Γαλλία, τη Φινλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Από τη Γαλλία, είχαμε δύο κολυμβητικές ομάδες, το RED STAR που πραγματοποίησε προπονήσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο και το GUILLEMINOT  που προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του SportCamp, ενώ πραγματοποίησε εκδρομή στην Αθήνα, το Παναθηναϊκό στάδιο και την Ακρόπολη.

Από το Ηνωμένο Βασίλειο, είχαμε δύο σχολικά Group, το KIMBERLEY SCHOOL το οποίο έκανε water sports στη μαγευτική τοποθεσία της Λίμνης Ηραίου Βουλιαγμένης και επισκέφτηκε και το πάρκο αναψυχής Allou Fun Park και το INGLEBY MANOR SCHOOL, για το οποίο οργανώθηκαν Φιλικά Παιχνίδια Ποδοσφαίρου και Netball εντός του SPORTCAMP και πραγματοποιήθηκε και επίσκεψη στο Καλλιμάρμαρο και στην Ακρόπολη.

Από τη Φινλανδία, η κολυμβητική ομάδα SIMMIS GRANI προπονήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο και επισκέφθηκε με τη σειρά της τους αρχαιολογικούς χώρους του Παναθηναϊκού σταδίου και της Ακρόπολης.

Είναι χαρά και τιμή μας η σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με αξιόλογες ομάδες και σχολεία εντός κι εκτός Ελλάδας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους στόχους τους!

 

 

Γκρουπ Μαΐου 2023