+30 27440 66860

make a request

Loutraki Global Volleyball Cup 2023 - Δείπνο Καλωσορίσματος

Loutraki Global Volleyball Cup 2023 - Δείπνο Καλωσορίσματος

Aπό 21 έως 26 Ιουνίου 2023,  το Λουτράκι φιλοξενεί την  παγκόσμια αθλητική συνάντηση βόλεϊ βετεράνων «Loutraki Global Volleyball Cup», μια αξέχαστη αθλητική εμπειρία, με την συμμετοχή 4ων χωρών του κόσμου, Γερμανία, Σλοβενία, Σουηδία και Ουκρανία.

Διοργανωτής του event είναι το Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας SPORTCAMP, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου.

Πρόκειται για μια δημοφιλή διοργάνωση που φέρνει κοντά διακεκριμένους αθλητές βόλεϊ τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, με συμμετοχές σε κορυφαίους συλλόγους, καθώς και στις Εθνικές Ομάδες των χωρών τους. Αρκετοί μάλιστα, έχουν αναπτύξει μακροχρόνιες σχέσεις και φιλίες ως συναθλητές ή αντίπαλοι σε μεγάλες διοργανώσεις βόλεϊ, ενώ ταξίδεψαν με την οικογένεια και φίλους, συνδυάζοντας τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με διακοπές, γεγονός που πιστοποιεί την αξία της διοργάνωσης στην αθλοτουριστική ανάπτυξη του Λουτρακίου.

Από το 2014, οι καλύτερες ομάδες Γυναικών και Ανδρών διαγωνίζονται σε μια διοργάνωση παγκόσμιας κλάσης υψηλών προδιαγραφών για να κερδίσουν τον τίτλο του «Παγκοσμίου Πρωταθλητή βόλεϊ Βετεράνων». Το πρωτάθλημα συνδυάζει δράση βόλεϊ σε σύγχρονους χώρους της περιοχής μας και αθλητική συγκίνηση με εκδρομές και διασκεδαστικές δραστηριότητες σε μια εμπειρία που τα εμπεριέχει όλα.

Προς τιμήν των αποστολών και των εκπροσώπων τους, παρατέθηκε Δείπνο Καλωσορίσματος την Τετάρτη 21/06, στις υπαίθριες εγκαταστάσεις του SPORTCAMP. Το δείπνο χαιρέτησαν με ομιλίες τους επίσημοι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων  Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, κ. Σάκης Παπαθανασίου  και ο Διευθύνων Σύμβουλος της SPORTCAMP Α.Ε. & Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, κ. Σπύρος Καραβούλης. Οι εκπρόσωποι των Εθνικών αποστολών ευχαρίστησαν τον Δήμο για τη φιλοξενία και το Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας SPORTCAMP για την άψογη διοργάνωση, ενώ χαρακτήρισαν την πόλη του Λουτρακίου ως αγαπημένο προορισμό. Το δείπνο κορυφώθηκε με χορό, άπλετο κέφι, μουσική, τραγούδι και διασκέδαση! 

Μέσω του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου έχει πραγματοποιηθεί συνεργασία με τις εξής τοπικές επιχειρήσεις: Maroon chic to chic ρούχα, Zulu Bungy jumping και Moments Cocktail & Sisha bar.

 

Καλή τύχη σε όλες τις ομάδες με δυνατές αναμετρήσεις στα γήπεδα!

LOUTRAKI GLOBAL VOLLEYBALL CUP 2023 - Gala dinner