+30 27440 66860

make a request

OVIDIO RUNNING

OVIDIO RUNNING

Tο Ovidio Running, πρόκειται για μια εκδήλωση που εντάσσεται στο ευρωπαϊκό έργο Score και πραγματοποιείται στην Constanza, την Sulmona και στο Λουτράκι Κορινθίας. 

Το Score είναι μια συνεργατική σύμπραξη που υλοποιείται  στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ SPORT και στοχεύει στην ανάπτυξη ενός οργανωτικού μοντέλου για αθλητικές εκδηλώσεις, βιώσιμου, ψηφιακού, χωρίς αποκλεισμούς και συνδεδεμένου με πολιτιστικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την τοπική περιοχή.

Το Ovidio Running, μια εκδήλωση αφιερωμένη στον Λατίνο ποιητή "Publio Ovidio Nasone",περιλαμβάνει έναν δρομικό αγώνα 9.9 km, έναν περίπατο 3.5 km και έναν μίνι αγώνα για παιδιά 6-16 ετών. Πέραν όμως των διαδρομών, εκτελείται και μια σειρά πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Τον Μάϊο του 2023 το δρομικό γεγονός ξεκίνησε στην Constanza της Ρουμανίας, η συνέχεια εκτυλίχθηκε στην Sulmona της Ιταλίας από τις 16 έως τις 17 Σεπτεμβρίου ,όπου το SPORTCAMP συμμετείχε ενεργά και στις δύο πόλεις. Τελευταίος σταθμός για το 2023 είναι η πόλη του Λουτρακίου στην Ελλάδα.

Αναφορικά με το πιο πρόσφατο event στην Ιταλία, εκπρόσωποι από το SPORTCAMP έδωσαν το παρόν μαζί με άλλους εταίρους ,την European Culture and Sport Organization ,το Homo Educandus αγωγή, την European Platform for Sport Innovation, το Facultatea de Educatie Fizica si Sport του Ovidius University of Constanta και το Λύκειο GB Vico της Sulmona. Η ελληνική αποστολή έλαβε την σκυτάλη του επόμενου Ovidio Running που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι στις 5 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση που θα λάβει χώρα στο Λουτράκι στις 5 Νοεμβρίου 2023, δείτε ΕΔΩ και δηλώστε συμμετοχή!

Ovidio Running_Sulmona 2023