+30 27440 66860

make a request

Προπονητικό Camp Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών Ανδρών

Προπονητικό Camp Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών Ανδρών

Η Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Κωφών Ανδρών ετοιμάζεται στο Λουτράκι για την Ολυμπιάδα ! Πρώτη στάση Sportcamp και μετά Caxias Do Sul!

Με μεγάλη μας χαρά και τιμή φιλοξενούμε την Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Κωφών Ανδρών στις εγκαταστάσεις μας. Το προπονητικό camp πραγματοποιείται στο Sportcamp από 6 έως 13 Απριλίου 2022, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (EDSO), στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών, που θα διεξαχθούν από 1 έως 15 Μαΐου στη Βραζιλία! Συνολικά 90 άτομα θα συμμετάσχουν στην Ολυμπιάδα εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε διάφορα αθλήματα, ενώ στις ομάδες καλαθοσφαίρισης 16 μέλη αποτελούν την ομάδα ανδρών και 32 μέλη την ομάδα γυναικών. 

Οι αθλητές χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις για ολοκληρωμένες προπονήσεις: τα γήπεδα καλαθοσφαίρισης, το γυμναστήριο για ενδυνάμωση, τον περιβάλλοντα χώρο για τρέξιμο και αερόβιες ασκήσεις και τις κλειστές αίθουσες για αποθεραπεία, διατάσεις και βελτίωση ιδιοδεκτικότητας.  Οι αθλητές διαμένουν στις εγκαταστάσεις του κέντρου και αθλούνται εντατικά και καθημερινά προς την επίτευξη των στόχων τους. 

Το αθλητικό μας κέντρο είναι κοντά στους αθλητές ειδικών δεξιοτήτων, παρέχοντας τους ανάλογες διευκολύνσεις, που εγγυώνται μια ασφαλή και ευχάριστη διαμονή και μια εποικοδομητική προπονητική εμπειρία. Οι ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις του SPORTCAMP με υψηλών προδιαγραφών κλειστές αίθουσες προπόνησης, αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις εκτεταμένες ανάγκες των αθλητών για υψηλών επιδόσεων αθλητική προετοιμασία, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό του, συνθέτουν τις ιδανικές συνθήκες για προπόνηση.  

Είχαμε την χαρά να συνομιλήσουμε με μέλη της ομάδας όπως ο κος Ιωάννης Παπαδόπουλος (Προπονητής), ο κος Διονύσης Γαζής (Γενικός Σύμβουλος & Manager), ο κος Σιδέρης Γρίλλης (Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας) και ο κος Ιωάννης Στούφης (Σύμβουλος Ομοσπονδίας). Ο αρχηγός της ομάδας κος Σιδέρης, μας συγκίνησε με τη συμβουλή του προς τους νέους αθλητές με ειδικές δεξιότητες «να κοιτάνε πάντοτε ψηλά» και δήλωσε πως «το πιο σημαντικό είναι αγαπήσουν και να αποδεχθούν αυτό που έχουν, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρα τους»!  

Η προσπάθεια τους και η επιμονή τους μας έχει καταπλήξει. Τους ευχαριστούμε θερμά που επέλεξαν  το Sportcamp για την αθλητική τους προετοιμασία.                     

Αυτή η ομάδα μας έδωσε δύναμη, έμπνευση και κίνητρο. Δεν υπάρχουν εμπόδια στην αγάπη για τον αθλητισμό.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην Ολυμπιάδα!