+30 27440 66860

make a request

Τιμητικό Βραβείο TOURISM AWARDS!

Τιμητικό Βραβείο TOURISM AWARDS!

Στην εντυπωσιακή τελετή των φετινών TOURISM AWARDS, του κορυφαίου θεσμού απονομής τουριστικών βραβείων, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του SPORTCAMP κος Σπύρος Καραβούλης, παρέλαβε Τιμητικό Βραβείο!

O κος Καραβούλης, ο οποίος κατέχει παράλληλα τη θέση του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού 2021 και των Ευρωπαϊκών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού 2027, βραβεύτηκε για την προσφορά του στην ανάπτυξη του Εργασιακού Αθλητισμού στην Ελλάδα, παραλαμβάνοντας το σχετικό βραβείο από την πρώην υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, στην τελετή που έλαβε χώρα την Πέμπτη 27 Απριλίου.

"Η επιτυχημένη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο, η συστηματική σύνδεση και ενίσχυση του δεσμού μεταξύ αθλητισμού και εργασίας, καθώς και η αμφίδρομη προσφορά και συνεργασία με σημαντικούς φορείς του εργασιακού αθλητισμού στην Ευρώπη και την υφήλιο, έχουν αναδείξει το Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, σε ισχυρό υποστηρικτή, έμπιστο οργανωτή και αδιαμφισβήτητο πρωτοπόρο του θεσμού", ανέφερε ο κος Καραβούλης, ευχαριστώντας τους διοργανωτές των Tourism Awards για την τιμή.

Οι συμμετοχές στα εν λόγω βραβεία ήταν πολυπληθείς και περιλάμβαναν γνωστές εταιρίες από όλη την Ελλάδα που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού.

Η αναγνώριση αυτή της προσφοράς του Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, τιμά τον όμιλο SPORTCAMP συνολικά, δίνοντάς μας ακόμη περισσότερη δύναμη για μια συνέχεια συναρπαστική και πάντοτε υψηλού επιπέδου!