+30 27440 66860

make a request

Βραβείο Τιμής Ένεκεν

Βραβείο Τιμής Ένεκεν

Με ύψιστη χαρά και υπερηφάνεια, γίναμε αποδέκτες ενός πολύ σημαντικού βραβείου στα χρονικά του Sportcamp.

Οι σύλλογοι του αθλήματος TaeKwon-DoΑ.Σ. Μάνδρας Αττικής, Α.Σ. Αλκίμαχος Ζακύνθου και Α.Σ.Πελασγοί Σκύρου, απέδωσαν βραβείο Τιμής Ένεκεν στο προσωπικό και τη διοίκηση του αθλητικού μας κέντρου.

Η άψογη εξυπηρέτηση και η πολυετής συνεργασία μας, καθώς και ο σεβασμός και η τιμή που αποδίδαμε προς τα πρόσωπα των δασκάλων Κωνσταντίνο Τζιδημόπουλο και Αλέξανδρο Νικολαΐδη, αποτυπώθηκαν σε ένα βραβείο που κοσμεί πλέον όχι μόνο τις εγκαταστάσεις του Sportcamp, αλλά κυρίως την καρδιά και την ψυχή μας!

Η μακρόχρονη εμπιστοσύνη που έδειξαν οι αείμνηστοι αυτοί δάσκαλοι  στο αθλητικό μας κέντρο, τόσο για ατομικές όσο και συλλογικές προπονήσεις, προετοιμασίες και εκπαιδεύσεις, μας έχει χαρίσει τις καλύτερες αναμνήσεις και νιώθουμε τυχεροί που αναπτύξαμε ισχυρούς δεσμούς με τους σπουδαίους αυτούς αθλητές και ανθρώπους.

Ευχαριστούμε θερμά τους αξιόλογους συνεργάτες των συλλόγων Μάνδρας Αττικής, Αλκιμάχου Ζακύνθου και Πελασγών Σκύρου για την μεγάλη αυτή τιμή και δίνουμε την υπόσχεση να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ενισχύοντας την εξαιρετική συνεργασία μας.