+30 27440 66860

make a request

COSMOGYM Summer 4all 2022

Το Cosmogym “Summer 4all”, η φαντασμαγορική διοργάνωση που τόσο αγαπήσαμε, θα φωτίσει το φετινό καλοκαίρι μας στο Λουτράκι, από 2 έως 8 Ιουλίου 2022!

Υπό τη διοργάνωση της Cosmogym και, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, το Cosmogym "Summer 4all" αποτελεί σημαντικό γεγονός κινητικής και καλλιτεχνικής έκφρασης ομάδων ασκούμενων κάθε ηλικίας, επιπέδου και κοινωνικής προέλευσης. Φορείς υλοποίησης του event είναι η ΑΠΕ Γιτάνη και το Sportcamp.

Είναι μια μη αγωνιστική διοργάνωση όπου οι συμμετέχοντες στοχεύουν στη μεταξύ τους σύμπραξη, αναψυχή και παρουσίαση ποιοτικού θεάματος, με γνώμονα την αγάπη τους για τον αθλητισμό και την κίνηση. Βασικός κανόνας του είναι το ότι «όλοι οι συμμετέχοντες βραβεύονται»!

Η Ενόργανη, Ρυθμική, Ακροβατική, Αεροβική Γυμναστική και το Τραμπολίνο, συναντούν τον Μοντέρνο, Κλασσικό, Τζαζ, Φολκλόρ, Street και Hip-hop Χορό, σε ένα φεστιβάλ με παράλληλα events σε διάφορα σημεία της περιοχής, παραστάσεις, δραστηριότητες και πάρτυ, όπου ομάδες αθλητών και ασκούμενων από όλο τον κόσμο, είναι καλοδεχούμενοι να συμμετάσχουν και να διασκεδάσουν!

Ομάδες βόλλεϋ διεκδικούν τη νίκη στο Cosmogym Beach Volley Cup στο Ypanema Seaside Food & Drinks της λίμνης Ηραίου Βουλιαγμένης, χορευτές επιδεικνύουν τις χορευτικές τους ικανότητες σε beach bar του Λουτρακίου, ενώ ποικίλα workshops, θαλάσσιες δραστηριότητες και εκδρομές ανεβάζουν τον πήχη της διασκέδασης , συνθέτοντας έτσι ένα ανεπανάληπτο Cosmogym "Summer 4all" GRE edition με περισσότερους από 400 συμμετέχοντες ημερησίως από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές, μπορείτε να αποστείλετε e-mail στο info@cosmogym.gr ή να επικοινωνήσετε στο τηλ: +30 6972 277366.

Ακολουθεί το συνοπτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ:

 

Πρόγραμμα εμφανίσεων ομάδων

Δείτε αναλυτικά