+30 27440 66860

make a request

OVIDIO RUNNING

OVIDIO RUNNING

Tο Ovidio Running, πρόκειται για μια εκδήλωση που εντάσσεται στο ευρωπαϊκό έργο Score και πραγματοποιείται σε χώρες/πόλεις της Ευρώπης

Το Score είναι μια συνεργατική σύμπραξη που χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ SPORT και στοχεύει στην ανάπτυξη ενός οργανωτικού μοντέλου για αθλητικές εκδηλώσεις, βιώσιμου, ψηφιακού, χωρίς αποκλεισμούς και συνδεδεμένου με πολιτιστικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την τοπική περιοχή.

Η ιδέα όμως αυτή γεννήθηκε από το Ovidio Running, μια εκδήλωση αφιερωμένη στον Λατίνο ποιητή "Publio Ovidio Nasone", η οποία περιλαμβάνει έναν δρομικό αγώνα 9.9 km, έναν περίπατο 3.5 km και έναν μίνι αγώνα για παιδιά 6-16 ετών. Πέραν όμως των διαδρομών, εκτελείται και μια σειρά πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Τον Μάϊο του 2023 το δρομικό γεγονός ξεκινά στην Constanza της Ρουμανίας και η συνέχεια εκτυλίχθηκε στις 16-17 Σεπτεμβρίου στην Sulmona της Ιταλίας, όπου το SPORTCAMP συμμετείχε ενεργά και στις δύο πόλεις.

Αναφορικά με το πιο πρόσφατο event στην Ιταλία, εκπρόσωποι από το SPORTCAMP έδωσαν το παρόν συμμετέχοντας και αλληλοεπιδρώντας με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και έλαβαν την σκυτάλη ως ένας εκ των διοργανωτών του επόμενου Ovidius Running που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι 4 & 5 Νοεμβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα!

Ovidio Running_Sulmona 2023